Taikina, josta onnistuu tekemään täydellisen ohuen ja rapean pitsapohjan kotioloissa. Ohjeen olen löytänyt joskus googlaamalla & tallettanut sen koneelle
H. e. d. l. m. ä. i. n. p. u. a. v. ,. j. o. k. t. h. r. b. S. s. M. L. G. K. f. -. y. J. P. g. D. (. c. ). E. V. ö. T. O. I. R. 1. N. 5. 0. 2. 3. 8. t l
M. e. i. d. ä. n. l. a. p. s. t. v. m. u. r. k. H. o. h. y. E. j. ,. V. L. O. I. Ä. T. (. 4. ). 3. 1. 2. 0. 5. g. 7. ö. S. J. P. Y. R. N. K. 6. A. U. B. Ö. b. -. d l. t l
No niin, sitten on luvassa blogini ensimmäinen karppi-resepti ja kunnian saa meidän ruoka-suosiksi noussut kesäkurpitsalasagne, josta mies sanoi maistaessaan ensimmäistä kertaa
Meille on siis tullut ajankohtaiseksi vellien aloitus ja vaikka vellit ovat vasta maistelu vaiheessa, kävi jo hyvin selväksi, että vellien osto kahdelle vauvalle tulisi hyvin kalliiksi
Teen toki ruokaa kasviksista useinkin ja joskus jopa pelkästään kasvisruokalajeja. En ole kuitenkaan kovin perehtynyt varsinaiseen kasviskeittiöön ja omalle porukalle kokatessani saatan hyvinkin huolettomasti käyttää keittopohjana lihalientä ja lorauttaa ja ripauttaa mukaan yhtä sun toista eläinperäistä
Kakku oli pyynnöstä sekä gluteeniton että vähälaktoosinen. Täytteeksi valikoitui Dumle-mousse banaanipaloilla, ja sen valmistin toisella tapaa kun Dumle -suklaalevyt ovat kyllä gluteenittomia mutta sisältävät laktoosia
Juhannuksena testattiin Glorian Ruoka & Viini-lehden etelä-korealaisia kimchi-hodareita. Muutaman hetken kyllä haiskahti jääkaappi, mutta ilmeisesti kun kaali on ”valmista”, se ei enää haise
Säilö & kokkaa on kuin minulle tehty, sillä kirja antaa uusia vinkkejä monenlaiseensäilömiseen. Kyseessä on kahden ystävyksen ja kokkiammattilaisen ylistys säilömiselle
Sunnuntai-iltaan reseptiä viime viikolta. Bongasin tämän reseptin eräästä blogista ja oli kokeiltava. Kyseessä siis kanapyörykät/kanapullat/broileripyörykät, you name it
aloin etsiä tätä reseptiä blogista, mutta ei sattunut silmään. Joten laitanpa sen nyt. Tee bechamel-kastike, eli voi kattilaan, kuumaan, sekoita koko ajan, lisää jauhot ja sitten nauhamaisena maito koko ajan sekoittaen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.