Seesami-chilikirjolohta kookosriisillä
Paahtaja  – Ruoka.fi
Paahtaja – Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg painoinen kokonainen kirjolohi.Fileroi kirjolohi ruodottomaksi. Säästä ruodot kookosriisin liemen keittämiseen.
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 3 rkl tummaa riisiviinietikkaa
  • 1 pieni punainen chili silppuna
  • 1 rkl Thai-kalakastiketta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 4 rkl seesaminsiemeniä.Sekoita marinadin ainekset. Levitä marinadin ainekset fileroidun lohen päälle. Anna maistua yön yli jääkaapissa.Ripottele kalan päälle seesaminsiemenet. Kypsennä uunissa 225C/20 min.Kookosriisi
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 limen mehu puristettuna
  • 7 dl vettä.Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljakseen reilun tunnin ajan - tai kunnes nesteestä on jäljellä 3 dl Siivilöi liemi.
  • 2 dl basmatiriisiä
  • 3 dl äsken keitettyä lientä
  • 2 dl vettä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1 limen raastettua kuori

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.