J. u. h. a. n. s. t. o. l. i. e. y. ä. k. m. p. r. d. g. ,. v. T. j. ). L. C. O. R. (. 3. 2. 5. 1. M. K. A. P. ö. 4. -. 0. V. 6. E. 7. G. 8. 9. z. S. U. H. N. x. f. B. Q. I. ) l. d l. t l
Pirkan)1 prk (315 g/135 g) peperoneja2-3 tomaattiajuustoraastettasuolaa, pippuria ja muita mausteita oman maun mukaanHalkaise patongit pituussuunnassa kansi- ja pohjapaloiksi
Nosta patongit leivinpaperin päälle uunipellille. Nosta patongit ritilän päälle jäähtymään. Viimeisimmässä Leivotaan-lehdessä oli helppo perusohje leivän tekoon, jolla sai halutessaan tehtyä patonkeja, isoja leipiä tai sarvia
Seikkailijan teeleivät tuovat kouluajan kotitaloustuntien muistot mieleen. Resepti on kulkenut mukanani kaikki nämä vuodet ja muuttunut hieman vuosien saatossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.