P. e. r. u. n. a. m. s. i. o. h. y. v. ä. k. (. t. C. -. p. ). R. l. ö. d. c. j. V. ,. A. ~. 4. 7. 0. g. 1. 2. 5. K. J. S. M. D. L. ". /. b. " l. t l. d l
Sitä paitsi se on helppoa ja halpaa. Perunamuusi on ehkä parasta perusruokaa ikinä. Sienikermakastikkeenkaan teko ei ole mitään aivokirurgiaa, ja tällä kertaa kruunasin vaivojeni säästelyn tarjoamalla muusin ja kastikkeen kanssa valmissoijapullia
Ne ovat yksinkertaisia alaskanseitipaloja pestokastikkeen kanssa. Viime kerralla halusin yhdistää kalaa ja pestoa, mutta en viitsinyt etsiä reseptejä netistä
Kuori perunat ja laita ne kiehumaan veteen. Lisää maito ja voi ja sekoita tasaiseksi ja sileäksi. Jos haluat muusiin suolaa, lisää se samaan aikaan maidon ja voin kanssa
Kuori ja paloittele perunat ja keitä kypsiksi n. Voit lisätä perunamuusiin halutessasi keitettyä pinaattia, keitettyä porkkanaa tai jotain vihreitä yrttejä oman maun mukaan
(pakastettuja pinaatin lehtiä). pinaatilla maustettu perunamuusi. Kaada vesi pois ja soseuta perunat. Lämmitä maito ja lisää siihen voi, sipuli valkosipulipuristimen läpi painaen (sekä sulatettu pinaatti)
Täytä perunakattila vedellä ja ripauksella suolaa ja keitä n. (kokeile perunoita haarukalla tms, jos menee nätisti perunan sisälle, eikä tunnu raa'alta, ovat kypsiä)Valuta kypsistä perunoista vesi pois ja lisää suola, maito ja voi
Turskan kanssa tarjosin maukasta paahdetulla valkosipulilla maustettua perunamuusia, täyteläistä Romesco-kastiketta joka saa makunsa paahdetuista manteleista, paprikoista ja tomaateista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.