Seljanka
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • kalaliemi
  • kalan selkäranka ruototoineen kaikkineen (evät ja pyrstö), nahka ja pää (ilman kiduksia)
  • 3 sipulia renkaina
  • 50 g voita
  • 2 porkkanaa paloina
  • 10 cm pätkä purjoa viipaleina
  • 1,2 l vettä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 laakerinlehti 12-16 maustepippuria nippu persiljaa
  • nippu tilliä
  • hyppysellinen cayennepippuria
  •  
  • keitto
  • 1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
  • n. 1,3 kg kokonaista kalaa: kirjolohta, siikaa ja/tai ahvenia, fileet paloiteltuina
  • (kalafileitä n. 650 g)
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl rapuvoita
  • 0,5-1 suolakurkku hienoksi pilkottuna
  • 6 siivua sitruunaa
  • 8 vihreää oliivia siivuina
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 dl tilliä silputtuna
  • 1 dl persiljaa silputtuna
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.