Sesonkiruokana suppilovahvero-punajuuriohratto
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 230 g suppilo
  • 1 rkl voita
  • 270 g kypsäksi keitettyjä (säästä keitinvesi
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 dl esikypsytettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
  • 150 g sipulia
  • 2 dl olutta
  • 7-10 dl punajuuren keitinvettä johon on lisätty 1,5
  • 1 rkl kuivattua timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g raastettua
  • 40 min päästä aloittamisesta purutuntuman pitäisi olla sopiva

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.