Kakkupohjan voi hyvin tehdä edellisenä päivänä ja täyttää seuraavana. Eilen instagramissa julkaisemani kinderkakun kuva sai ilmeisesti useammankin herkkuhampaan kolottamaan, joten pitkästä aikaa reseptiä jakoon
Valmista seuraavaksi täyte. Voi että miten joskus rakastinkin Snickersiä. Maapähkinät, aavistuksen suolainen, pehmeä toffee ja makea suklaa yhdessä loivat tajunnanräjäyttäviä (no ei nyt ihan, mutta lähellä
Tajusin etten voi seuraavia kolmea viikkoa kuitenkaan tehdä pelkkiä Halloween leivonnaisia - vaikka niin suunnittelin, joten käännän vaihdetta hieman taaksepäin
Sinne siis vaan joukolla seuraamaan mitä blogiin on mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa. jääkaapissa seuraavaan päivään (älä siis peitä kelmulla) ja leikkaa sitten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.