SHAWARMAT - ELI KANAA PITALEIVÄSSÄ
Pengerkatu
Pengerkatu
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kanaan -
  • 3 maustamatonta kanan rintafilettä
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl (savu)paprikajauhetta
  • 3 rkl luonnonjogurttia
  • 1/2 tl suolaa
  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • Pitaleipiin -
  • 2 dl kädenlämpöistä vettä
  • 15 g tuorehiivaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • n. 4 dl vehnäjauhoja
  • Tahini-kastikkeeseen -
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • 1/4 dl oliiviöljyä
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1/4 tl jeeraa
  • 2 rkl luonnonjogurttia
  • 1/4 tl suolaa
  • Hummukseen -
  • 5 dl kikherneitä
  • 1/2 dl tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.