2,5 litraa vettä. 15 kokonaista maustepippuria. 15 kokonaista valkopippuria. 1,5h - 2 h. 15 minuuttia. 5. 15-20 minuuttia kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä. 2,5 litraa vettä. 15 kokonaista maustepippuria. 15 kokonaista valkopippuria
1-1,5 cl rommia. 1,5 cm kerros vuoassa. Paista 175°. ssa 30-45 min. 1-1,5 cl rommia. 1,5 cm kerros vuoassa. Paista 175°. ssa 30-45 min Anna jäähtyä hieman ja tarjoile
Ohje on Kotiliesi Käsityön numerosta 2/2015 malli nro 26. Neuloin puikoilla 4,5. 50 cm (mittaa oman pääsi mukaan sopivaksi) ja sitten vaan päätellään silmukat ja kurotaan toinen reuna yhteen. 50 cm pitkä kappale. 50 cm. 50 cm
5 dl vettä (tai enemmän jos keittelet ajan kanssa kuten minä). Keitä 15-20 min tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä. 5 dl vettä (tai enemmän jos keittelet ajan kanssa kuten minä)
0,5 tl chilijauhetta. 2 cm friteerausöljyä kattilassa tai pannulla ja friteeraa falafelpyöryköitä 5-6 min, kunnes ne saavat kullertavan pinnan. 0,5 tl chilijauhetta
5 dl köttbuljong. 0,5 msk sirap. Värm ugnen till 175°C. Lägg på lock, sätt in grytan i den nedre delen av ugnen och stek tills köttet har en innetemperatur på 58 grader. 5 dl beef broth. 0,5 tablespoons syrup. Preheat the oven to 175 ° C. Add the lid, put the pan in the bottom of the oven and bake until the meat has a temperature of 58 degrees. 5 dl lihalientä. 0,5 rkl siirappia. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Lisää kansi, laita pata uuniin ja paista kunnes lihan sisälämpötila on 58 astetta. 5 dl köttbuljong. 0,5 msk sirap. 5 dl beef broth. 0,5 tablespoons syrup. 6 mustapippuria 5 dl lihalientä. 6 valkopippuria 2 anjovisfilettä 0,5 rkl siirappia
25 g parmesanraastetta. 25 g voita sulatettuna. Täytä taikinalla ja paista 15-20 min kunnes piiraat ovat kullanruskeita ja täyte on hyytynyt. 25 g parmesanraastetta. 25 g voita sulatettuna
0,5 pkt fetajuustoa. 0,5 pkt fetajuustoa. Juuressalaattia ja lohta rucolapestolla. Tämänkin salaatin ohje löytyi Elle mat & vin -lehdestä (juli-aug, nr 6 2012)
50 g nougat’a. 50 g maitosuklaata. 50 g hasselpähkinöitä. 0,5 tl sokeria. 5 min. 5 min. 50 g nougat’a. 50 g maitosuklaata. 50 g hasselpähkinöitä. 0,5 tl sokeria
Vain ravintolamyynnistä löytyvä Champagne Aspasie Brut carte Blanche (15 €/lasi) oli meille kaikille entuudestaan tuntematon. Maku jäännössokerista (7,5 g/l) huolimatta kuivahko, hyvin hedelmäinen, raikas ja puhdas
pp), 15 pp renkaaseen. 1 ps kjs-kaareen, 3 kjs (=1 pp), 4 pp samaan kjs-kaareen, 5 pp seuraaviin kjs-kaariin (7*), 1 ps 3. 3 kjs (=1 pp), 4 pp seuraaviin pp, *3 kjs, 5 pp seuraaviin pp*, toista *-* kierros loppuun, 1 ps 3. 5. 4 pp seuraaviin pp siten, että jätät jokaisen pp viimeisen lenkin koukulle odottamaan ja vedät viimeisen pp kohdalla langan kaikkien 5 odottavan lenkin läpi. *7 kjs, 1 ks 3 kjs ketjuun, 7 kjs, 5 pp seuraaviin viiteen pp siten, että jätät jokaisen pp viimeisen lenkin koukulle odottamaan ja vedät viimeisen pp kohdalla langan kaikkien 6 odottavan lenkin läpi. pp), 4 pp 7 kjs ketjuun, 1 kjs, *5 pp 7 kjs ketjuun, 3 kjs, 5 pp 7 kjs ketjuun, 1 kjs*. *Jätä yksi pp väliin, 5 pp seuraavaan (kaikki samaan) pp, jätä yksi pp väliin, 1 ks seuraavaan pp. 1 ks pp, jätä yksi pp väliin, 5 pp seuraavaan pp, jätä yksi pp väliin, 1 ks seuraavaan pp. Virkkaa vielä 2 ps pp pitkin siten, että jatkat työtä 5 pylväskaaren keskeltä. 3 kjs (=1 pp), 4 pp 6 kjs ketjuun, *5 kjs, 5 pp 8 kjs ketjuun, 5 kjs, 5 pp 6kjs ketjuun* Toista *-* kierros loppuun. 4 pp seuraaviin pp, *6 kjs, 5 pp seuraaviin pp, 6 kjs, 5 pp seuraaviin pp* Toista *-* kierros loppuun. 4 pp seuraaviin pp siten, että jätät jokaisen pp viimeisen lenkin koukulle odottamaan ja vedät viimeisen pp kohdalla langan kaikkien 5 odottavan lenkin läpi. 5 pp seuraaviin viiteen pp siten, että jätät jokaisen pp viimeisen lenkin koukulle odottamaan ja vedät viimeisen pp kohdalla langan kaikkien 6 odottavan lenkin läpi. pp), 4 pp 7 kjs ketjuun, 1 kjs, *5 pp 7 kjs ketjuun, 3 kjs, 5 pp 7 kjs ketjuun, 1 kjs*. *Jätä yksi pp väliin, 5 pp seuraavaan (kaikki samaan) pp, jätä yksi pp väliin, 1 ks seuraavaan pp. 1 ks pp, jätä yksi pp väliin, 5 pp seuraavaan pp, jätä yksi pp väliin, 1 ks seuraavaan pp. 3 kjs ketjuun, 7 kjs, 5. Virkkaa vielä 2 ps pp pitkin siten, että jatkat työtä 5 pylväskaaren keskeltä. 4 pp seuraaviin pp siten, että jätät jokaisen pp viimeisen lenkin koukulle odottamaan ja vedät viimeisen pp kohdalla langan kaikkien 5 odottavan lenkin läpi
Myssyssä käyttämäni lanka on valkoinen Novitan wool (011) ja puikot kokoa 3,5 - nämä vakuttivat oleellisesti mallin valintaan, sillä sekä lanka että puikot löytyivät inspiraation iskiessä laatikosta. (Lanka tiskirätissä käyttämäni Bambu ja virkkuukoukku 3,5) Luo lopuksi valkoisella 4 s sukkapuikoille ja neulo 4 s aina oikein
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.