Tein taas pitkästä aikaa pellillisen näkkäriä kun cittarissa ei myydä enää mun lempparinäkkileipää (gluteenitonta) jajauhokaapista löytyi siemeniä joka lähtöön
Jokaisen trendikkään hyvinvointiruokabloggaajan sivuilta tulee löytyä siemennäkkärin ohje. Tässä on oma versioni, jollaisia on varmasti satoja samanlaisia
Sekoita mukaan öljy ja kiehuva vesi. Anna leivän jäähtyä ennen paloittelua ja tarjoilua. 3/4dl mantelijauhoa. 1rkl psylliumjauhetta. 3/4dl mantelijauhoa. 1rkl psylliumjauhetta
Kuivat aineet sekoitetaan keskenään kulhossa, lisätään ruokaöljy ja kiehuva vesi. Kävin syntymäpäiväkutsuilla, jossa tarjoiltiin gluteenitonta siemennäkkäriä tuorejuustotäytteen kaveriksi
Siemenistä ja pähkinöistä valmistettu näkkäri on aivan hurjan hyvää. Valmiin näkkärin nautin herneenversojen, hunajanja vuohenjuuston kera - ettei nyt ihan liian terveelliseksi menisi
Tätä siemennäkkäriä on näkynyt jo pidemmän aikaa blogeissa ja lehtien reseptipalstoilla. Tää näkkäri on aivan järisyttävän hyvää ja lisäks se on loistava kuitupitonen herkku esimerkiksi sipsien tilalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.