Sienenmetsästystä ja metsän makuja
Lähi(ö)ruokaa
Lähi(ö)ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 tunnettua ruokasientä, joiden sato vaihtelee vuosittain, mutta joka vuonna riittää ruokasieniä poimittaviksi kevään korvasienistä loppusyksyn suppilovahveroihin ja mustavahakkaisiin. Uusiakin lajeja löydetään
  • 2000- luvulla oivallettiin Japanissa suurena herkkuna pidetyn shimeji
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl
  • 1 laakerinlehti
  • 1-2 tl suolaa
  • tai liemikuutio

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.