Sienirisotto
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • oliiviöljyä
  • 1 keltasipuli hienonnettuna
  • 200 g herkkusieniä
  • 300 g kantarelleja
  • 350 g arborio-riisiä
  • reilu loraus valkoviiniä
  • 1 litra sieni- tai kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
  • 20 g kuivattuja, liotettuja herkkutatteja
  • 80 g raastettua parmesaani (+ parmesaania tarjoiluun)
  • 0,25 tl cayennepippuria tai pepperoncino-chiliä jauhettuna
  • kelpo nokare voita
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • (tryffeliöljyä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.