Muuttolaatikoiden purkaminen ja uuden koulun aloitus on vienyt suurimman osan ajasta, joten kokkailut ovat jääneet vähän vähemmälle, minkä takia blogin puolellakin on ollut hieman hiljaisempaa
Uudet sipulit eivät vielä kasva puutarhassa niin, että niistä lautaselle päätyisi mitään. Nämä sipulit sopivat hyvin kuulemma sateisiin syyspäiviin, mutta mulle maistuu ihan milloin vain
1) Kuori sipulit ja hienonna ne pieneksi. Suppilovahveroita taas peliin. Näihin pihveihin täytteeksi sopisi kyllä moni muukin sieni, mutta meillä kaupassa on jotenkin vähän heikko valikoima nuita sieniä joten useimmiten nyt sattuu näitä suppilovahveroita tarttumaan matkaan
Laita tuoreet herkkusienet ja sipulit paistinpannulle,. Kun herkkusienet ja sipulit ovat pehmentyneet lisää joukkoon purkkiherkkusienet, anna paistua miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen
Tähän täytteeseen voit käyttää metsäsieniä , jotka eivät vaadi keittämistä. Itse käytin isohaperoa. Myös keittämisen vaativia sieniä voi käyttää, mutta muista esikäsitellä sienet asianmukaisesti ennen ruoaksi valmistamista
Burgundinpata pitää sisällään kolme reseptiä, jotka lopuksi yhdistetään, punaviinissä haudutettu lihapata, ruskeiksi haudutetut sipulit ja voissa paistetut herkkusienet
- Kuori ja pilko sipulit sekä paprika pieneksi kuutioksi. Kermainen jauheliha-perunalaatikko. Jääkaapissa oli perunoita, sipulia, jauhelihaa, vähän nuutumaan päin oleva paprika ja pari töpperöä kermaa
Tee täyte eli ruskista jauheliha öljyssä ja lisää joukkoon sipulit, anna hetken kuullottua. 200 g valkosipulituorejuustoa. 200 g valkosipulituorejuustoa
Sillä aikaa, kun fileet kypsyvät, pilko paprikat ja sipulit ja kuullota toisella pannulla pehmeiksi. Tämä ruoka oli Glorian Ruoka ja viini -lehden "hauskin ruoka 2014"
Lohko sipulit ja sienet, viipaloi valkosipulinkynnet. Kuumenna lihojen paistamiseen käytetyllä pannulla tilkka öljyä ja lisää sipulit, valkosipulit ja sienet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.