Kotona useimmiten paahdan leivät ja sivelen tahnaa väliin paksusti mutta de lux versiossa hyvä paahtoleipä voidellaan voilla molemminpuolin ja paahdetaan kaunis paistopinta pannulla
Listasin nyt 10 kovinta juttua mitä mulla tulee mieleen. 1. Tota kun vedät 1-3 kuppia päivässä, niin voin melkeen luvata että alkaa flunssat vähentyä. Pakuri on valittu vuoden 2013 rohdoskasviksi, ja on tosi yleisessä käytössä nykyään. Pakuria kannattaa yleensä keittää 15-120 minuuttia. Koodilla LINKOSUONIO saat 10 dollaria alennusta jokaisesta tilauksesta, Four Sigma Foodsin nettikaupasta. Suomen suositus on jotain 10ug/vrk, joka on ihan naurettavan pieni. Ite oon syönyt 100ug/vrk viimeset öö. Eli 10 kertanen annos. 0) 2012 syksyllä ja siitä selvis mm. Normisti mä käytän 1-2 pussia. Perus ylläpitämisessä 1 pussi riittää periaatteessa moneksikin päiväksi, koska noita bakteereita on niin paljon. Mutta antibioottikurien ja suolistosairauksien kohdalla suositellaan käyttämään 1-4 pussia päivä. Senkun laitat kannuun 1/4 vettä ja tipan pesuainetta ja blendaat hetken. Saatoin juoda päivässä huonoimmillaan 1 lasin ja parhaimmillaan ehkä litran. Maksoin siitä joku 120 euroa ja hyvin on toiminu. Siihen vielä 100ug D-vitamiinia kylkeen. 10. 1-2 pussia. 1 pussi
Blogin oikeassa laidassa näkyy blogin luetuimmat tekstit vuonna 2015. 1 Kuminaleipä. Pumpulisämpylät kirivät TOP 5 -listalle pehmoisella rakenteellaan, joka on niin ihana, että mainio maku usein jää lähes huomaamatta
Top Chef. 150 g munia. Paista noin tunti 160 asteessa. 150 g sokeria. 150 g valkoviiniä. 150 g keltuaisia. enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g). 1 liivatelehti. Nämä pääsi top10 leipomuslistalle. 150 g munia. 150 g sokeria. 150 g valkoviiniä. 150 g keltuaisia. enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g). 1 liivatelehti
Top Chef. 450 g porkkanoita500 g sokeria360 g öljyä8 g kanelia, soodaa ja suolaa400 g jauhoja150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5). Paista noin tunti 160 asteessa. 150 g sokeria150 g valkoviiniä150 g keltuaisia (laitoin itse vain viisi kun en raaskinut enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g)1 liivatelehti(suosittelen laittamaan pari, jos ei laita kaikkia keltuaisia)200 g philadelphia tuorejuustoa200 g kermavaahtoa. Nämä pääsi top10 leipomuslistalle. 150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5). 150 g sokeria. 150 g valkoviiniä. 150 g keltuaisia. 1 liivatelehti
1. Suosin smoothieita, jossa on 100% hedelmää ja 0% lisättyä sokeria. Tänä syksynä kauppojen hyllyille tiensä löytänyt Yosa Sport Marjamix* on oikeasti hyvää ja oikeasti marjaisaa ja sisältää lisäksi 10g (herne)proteiinia – ei siis ihan mikä tahansa höttövanukas. Ainoa miinus tuotteelle tulee melko runsaasta määrästä lisättyä sokeria (7,6g/100g). The post Top 5 välipalat
1. Annoksella oli hintaa 168 CZK, joka on huimat 7,10 euroa. paksut 1100-luvun kivimuurit muistuttavat paikalla sijainneesta kappelista, jossa Jan Hus saarnasi. Matkailu, Ravintolat, Ruoka 1100-luvun kivimuurit muistuttavat paikalla sijainneesta kappelista, jossa Jan Hus saarnasi
Ajattelin jakaa teille pienen koosteen vuoden 2015 suosituimmista blogipostauksistani- varsinkin, koska ne kaikki sattuu sopimaan hyvin Terveellinen Tammikuu -haasteen ruokavalioon (terveellisiä, kasvisperäisiä, ilman lisättyä sokeria ja vehnäjauhoja). Vuoden 2015 suosituimmat. 1
Tämä ohje on Top Chef-ohjelmasta ja se on Lassen pudotushaaste. DBroileri1pkt/3 kpl Broilerin rintafileitä½ dl oliiviöljyämustapippuria ja suolaaLaita fileet uuniastiaan ja päälle öljy sekä mausteet. Paista uunissa 175 asteessa kypsäksi n. Kanaviillokki kastike (eli curry-velouté eli curry vaalea peruskastike)40g voita40g/3,5 rkl vehnäjauhoja1l kasvislientä ( 1 litra vettä ja 2 kasvisliemikuutiota)1 tl keltaista currytahnaa tai maun mukaan (löytyy siis ainakin Pirkka-merkkistä)3 dl kuohukermaamustapippuriaLaita kattilaan vesi ja sekaan kasvisliemikuutiot ja currytahna. 15 minuutin ajan. Riisi (eli pilahviriisi eli värikäs lisäkeriisi)8dl basmatiriisiä2 salottisipulia0,75 dl oliiviöljyä1 rkl keltaista currytahnaasuolaa, persiljaavettäPilko sipuli, huuhtele riisi kylmällä vedellä siten, että tärkkelys on huuhdottu pois (eli huuhtele riisi kylmällä vedellä niin, että huuhtelu vesi on kirkasta. olikohan kypsennysaika jotain 12 - 15 minuutin väliltä. 1l kasvislientä. 1 litra vettä. 1 tl keltaista currytahnaa. 15 min
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. i. n. u. s. k. -. p. o. l. a. t. ä. y. e. ½. d. h. r. m. f. j. v. 7. 5. g. 2. 0. (. ). V. M. ,. A. T. S. L. N. H. 4. 3. ö. c. R. D. 8. ) l. d l
Paahdetut perunat vie ykköspaikan, muttei hasselbackan perunat, cheddar-juustoperunat, maukkaat valkosipuliperunat, juusto-röstiperunat tai kesän maukas perunasalaatti kovin kauas ykkösestä jää jälkeen
So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus. Myös Vegaanipupu tarttuu haasteeseen ja listaa Suomalaisen vegaanikeittiön 100 perinneruokaa ja ruokakeksintöä sekä tuotetta
Odotan innolla, mitä vuosi 2016 tuo tullessaan. Aloitan uuden vuoden listaamalla vuoden 2015 viisitoista suosituinta blogipostaustani. Ihanaa uutta vuotta 2016 kaikille
1. 1. 1. 1. 1. V. u. o. s. i. 2. 0. 4. l. v. ,. j. k. a. t. m. n. p. Y. ä. b. g. e. r. A. y. h. P. d. T. ö. (. ). O. K. L. H. /. 5. c. I. -. f. R. M. D. S
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. V. i. k. o. n. l. p. u. a. e. t. r. j. h. y. ä. d. v. m. ,. s. ö. P. N. 3. -. z. I. K. J. 2. 5. M. S. T. (. c. ). 0. g. b. L. A. 4. B. 6. C. 7. D. 8. E. 9. F. G. f. H. x. O. '. w. Y. U. R
Katsoin eilen Top Chefin ja en voinut olla ohittamatta, sitä porkkanakakun ylistystä. Suola meni täysin arviolla)400g vehnäjauhoja (eli jos 1 dl painaa n. 65g, niin laskeppa siitä sitten, n6dl tätä)150 g munia (. Paista uunissa 160 asteessa n. 1 dl. 150 g munia
Taitsi (ihanasta Toinen Jalka Italiassa-blogista) oli listannut hauskasti oman top kymppinsä Rooman ruokajutuista ja paikoista, ja päätin tehdä oman listani siitä mitä mielestäni Roomassa ainakin tulisi testata ja maistaa
Aloitin bloggaamisen heinäkuussa 2013 ja todella nopeasti olette löytänet blogini, iso kiitos kaikille siitä. Tehdään yhdessä vuodesta 2014 Ruokasurffaukselle paras vuosi, tuplataan käynnit. Pitemmittä puheitta, tässä viime vuoden top10 reseptit. 1. Nugeteista oli paljon puhetta mediassa vuonna 2013. 10
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.