Aasialaiset, japanilaisetja jykevät Lähi-idän herkut ovat maistuneet viime viikkoina erinomaisesti. Vuorotellen mietojaja voimakkaita makuja lautasella
Ja ai vitsit, että se on hyvää. Ja koska meidän taloudessa asustaa kaksi hyvin "ruokakokeilevaa" persoonaa, niin pitihän siitä tehdä jotain muutakin, kun vain syödä sellaisenaan leivän päällä
Muutama päivä sitten tein lohisalaattia ja siihen oman raikkaan kanstikkeen. ja sokeria. Huuhtele rukolat, kuori valkosipuli, pilko pienemmäksi ja lisää ne kuppiin
Ja jos teen, laitan useimmiten lohta uunissa tai pannulla. Suomesta saa kuitenkin ihania vaaleitakin kaloja, kuten ahventa, kuhaa tai siikaa, joista voi loihtia vaikka mitä herkkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.