M. u. t. a. m. v. i. k. o. s. e. n. r. h. d. l. O. j. G. Y. p. ä. S. ö. y. R. T. ,. B. -. V. A. N. Z. I. L. '. Q. U. P. K. H. E. D. Ä. 1. 2. 0. b. ) l. d l
Tämän voisi valmistaa myös niin, että filettä ei ladokaan toisen päälle, vaan laittaa täytteen yksinkertaisesti kalafileen päälle ja grillaa sen foliossa sellaisenaan
Onnellista äitienpäivää kaikki Suomen äidit. Tänään hemmotellaan äitejä ja mummoja rapeaksi paistetulla siialla ja unelmaisen pehmeällä parmesaanikermakastikkeella
Minä tarjoilen tässä kilpailussa tunturipurojen solinasta, tunturilammelta pyydystettä siikaa herkkutahnalla sekä punajuuri-kookosöljy riisikupin lisukkeineen
Savustettua siikaa ja parsa-kurkkusalaattia reseptiin käytetään valkoista tuoretta parsaa. Pieni määrä siikaa savustuu kätevästi hellalla kannellisessa foliorasiassa
1. Leikkaa siika sopivan kokoiseksi annospalaksi, kuumenna pannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista siika nahkapuoli alaspäin pannulla kunnes kalan pinta on kauniin kullanvärinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.