SIIKAA, PAAHDETTUJA JUUREKSIA, DUCHESSE-PERUNOITA JA VIINI-VOIKASTIKE
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Siika
  • 1 siikafile/ruokailija
  • pippuria
  • lime
  • 1 kg jauhoisia perunoita
  • 3 kananmunan keltuaista
  • 25 g voita
  • 7 pientä punajuurta
  • 3 isoa multaporkkanaa
  • pala palsternakkaa
  • 1 iso keltasipuli
  • sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • tuoretta rosmariinia
  • timjamia
  • oliiviöljyä
  • juoksevaa hunajaa
  • hunajaa
  • 6 rkl valkoviinietikkaa
  • 6 rkl kuivaa valkoviiniä
  • 4 rkl kuohukermaa
  • 250 g voita
  • 3 pippuria/file) sekä puolikkaalla puristetulla limellä.
  • 10 min tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.