Nopea, helppo ja maistuva arkiruoka. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty puna-ahventa, mutta kun en sellaista kaupasta löytänyt, niin laitoin sitten seitiä
H. I. R. V. P. A. T. E. N. Ä. L. S. 1. k. g. h. i. r. v. e. n. p. a. s. t. /. 2. l. u. o. m. 5. 0. ä. (. 6. ). 3. d. j. ,. ö. K. M. 7. y. J. O. ". k g. t l. d l
Wanhan Porvoon hella lämpenee talven pakkasten keskellä ja nyt paistetaan jälleen mehukkaan paksuja blinejä hieman aiemmasta poikkeavalla vanhalla venäläisellä perintöreseptillä
Silliherkut tarjoillaan tyylikkäästi punasipulirengaspedillä. Lado lasipurkkiin kerroksittain silli- ja porkkanaviipaleita, sipuli- ja purjorenkaita sekä hienonnettua tilliä
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Nosta sillipurkistasillipalat ja sipuliviipaleet talouspaperille kuivumaan. 4 annostaValmistusaika noin 40 minuuttiaKatso Silli punaviinimarinadissa valmistusohje. 200 g kermaviiliä200 g raejuustoaripaus suolaahienonnettua tuoretta persiljaa ja tilliä4 kpl täytettyjä kananmunia1 purkki punaviinimarinoituja sillipaloja, 7-8 palaa silliä per annos ja lisäksi marinadin sipulinrenkaita Valmista kastike. Aseta silliviipaleet lautaselle klo 18-21 kohdalle. 7-8 palaa silliä
One pot -pasta Igorin tapaan (6 annosta). Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.