750 g porsaankyljyksiä. Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Pyörittele kyljykset ensin maustetuissa vehnäjauhoissa molemmin puolin, kasta sitten kevyesti vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen
Leena Lumi kyseli joku aika takaisin pihvien paistamisesta. Aikaisempi postaus asiasta tässä. En ole mikään pihvimestari, mutta sen verran tähän ikään mennessä on opittu, että paksuja pihvejä on ihan turha paistella pelkästään pannulla ja että paksustakin lihasta voi saada todella herkullisen pehmeää
500–800 g kasleria, talouskyljyksiä, porsaankyljyksiä, possun ulkofileepihvejä tai sisäfilettä. 800 g kasleria, talouskyljyksiä, porsaankyljyksiä, possun ulkofileepihvejä tai sisäfilettä
Jos ruoan keksiminen työpäivän päätteeksi tuottaa tuskaa, syön aina salaattia ja lihaa. Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.