Perinteiset sinappisilakat mamman reseptin mukaan. Laske noin 150 grammaa raakaa kalaa per annos, kalan hieman kutistuu kypsyessään, joten silakkakilolla ruokit noin kuusi henkeä, mutta vain neljä hyvin syöppöä silakansyöjää. Mamman perinteiset sinappisilakat1 kg silakoitasuolaamustaa pippuriavoita vuoan voiteluunSinappikastike. Pane silakat uuniin kypsymään 175 asteeseen kunnes kerma on kiehunut kokoon sakeaksi kastikkeeksi. 1 kg silakoita
sinappisilakat, ainakin pienet silakkafileet, olivat niin hyviä vuorokauden marinoinnin jälkeen, että turha odottaa viikkoa - etikkaisuus on tietysti ensimmäisinä päivinä kipakkaa, mutta juuri siitä meillä pidetään
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. N. y. t. o. l. a. n. s. u. r. i. e. k. p. d. ä. ,. h. m. J. v. j. ö. R. 7. 0. -. (. M. ). g. T. C. c. V. K. Ä. z. f. S. 6. 5. 2. 3. /. 4. Y. F. L. d l. t l
Sinappisilakat. rasvasilli (säilötään kokonaisena, rasvaa 18 - 20 % ). sokerisuolattusilli (naturell, suolaa 12 - 14 ). liotus 2 h - 1 vrk. 1 kg rasvasilliä ( leikattuna läpipalana noin 1 cm ). 1 kg sipulia suikaleena. 1 kg porkkanaa kukkasina. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 kg raakaa punajuurta. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 l vettä. 15 l etikkaa. 15 kg sokeria. anna mehustua 8 - 12 tuntia. 1 l vettä. 1 l etikkaa. 1 l vettä. 1 l etikkaa. 1 kg sokeria. 1 dl väkiviinaetikkaa. 1 dl sokeria. 1 ½ rkl suolaa. 1 tl valkopippuria. 1 dl punaviinietikkaa. Anna maustua 1 vrk viileässä. 2,5 1 öljyä. 15 l punaviinietikkaa. 1 l vettä. 1 dl majoneesia. 1 rkl dijonsinappia. 1 valkosipulinkynsi. Anna maustua 1 vrk viileässä. 1 kg. 1 cm. 1 kg sipulia. 1 kg porkkanaa. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 kg. 1 l vettä. 1 l vettä. 1 l vettä. 15 l etikkaa. 15 kg sokeria. 1 l vettä. 1 l etikkaa. 1 l vettä. 1 l etikkaa. 1 kg sokeria. 1 dl väkiviinaetikkaa. 1 dl sokeria. 1 ½ rkl suolaa. 1 tl valkopippuria. 1 dl punaviinietikkaa. 2,5 1 öljyä. 15 l punaviinietikkaa. 1 l vettä. 1 dl majoneesia. 1 rkl dijonsinappia. 1 valkosipulinkynsi
Meidän perheen tuotoksia tässä pöydässä oli kinkku, inkiväärillä maustettu sekä perinteinen graavilohi, avokado-katkarapusalaatti, silakoita suutarinlohen tapaan, sinappisilakat ja maidoton "luumurahka"
sinappisilakat. Vuosi 2015 oli vaihteleva, välillä blogattavaa oli yllinkyllin ja joinain kuukausina herkut eivät päässeet blogiin asti. Vuosi 2015 nosti aiempaa vahvemmin esiin gluteenittomat ruoat ja niille on muutamia ohjeita ja lisää on varmasti tulossa
Kalan kanssa yhdistelmä sopi yllättävän hyvin, ja toisaalta miksei olisi sopinut syödäänhän kalan kanssa usein sinappisia kastikkeita ja ovathan esimerkiksi sinappisilakat suurta herkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.