Olen tehnyt näitä herkkunuudeleita useampaan otteeseen ja aina ne maistuvat yhtä hyviltä. - Keitä nuudelit lähes kypsiksi, valuta ja lisää tilkka seesamiöljyä etteivät ne takkuunnu
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Paistetut nuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
V. ä. h. n. o. l. u. t. k. e. i. ö. s. j. a. v. r. d. (. m. w. ). y. p. D. M. b. g. N. ,. J. A. E. R. -. T. H. 4. 5. 2. 1. c. 3. 0. 8. f. 6. +. O. L. S. /. K. ". I. ) l. d l
Kanaretaleetkin senkus vaan pehmenevät ja imaisevat kaikki liemen maut itseensä. Lisää ne sitten kun kaikki muu on jo valmista, sillä ylikypsät nuudelit ei ole hyvä juttu
Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.