Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
Minulle on ruoasta bloggaamisen aikana tullut enemmän ja enemmän tärkeäksi tietää miten ja missä ruokani eli, kuka sen kasvatti ja missä tuotti, miten sitä kohdeltiin ja miten se elämänsä eli ja olen erittäni tyytyväinen koska tiedän että possumme sai elää omassa laumassaan tutussa paikassa
K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. -. d l. t l
Harmitti niin tuo viimeviikolla tekemäni Tiramisu, joka epäonnistui pahemman kerran. Niinpä siis tein uuden ja hyviä vinkkejä sain kommenttien muodossa
Tarjoile esimerkiksi tuoreen leivän kanssa burgerin tapaan. Tämän vuoden puolella tehtiin meilläkin vihdoin pulled porkia, tai nyhtöpossua kuten en oikein osaa sitä kutsua
tuotostani, vuosien hiomisen lopputulos, joka vihdoin hipoo. tuoreen patongin kanssa. Tämä ohje on myös vanhan blogin puolelta ja siellä yksi katsotuimmista postauksista ikinä
Säilöntä on jatkunut viime päivinä ja jatkuu edelleen. Tänään kuivasin eilisen suppilovahverosadon. Aikaisemmin keitin marja-aroniahyytelöä ja omenachytneyn
Joulu siellä, joulu tuolla, mutta ei vielä täällä. FacebookTwitterPinterestTulostaTykkää tästä. Sori guys, jos tuotan pettymyksen tarjoamalla kaiken jouluhäslingin keskellä aivan tavallista, helppoa ja arkista talviruokaa
Itse tuota kohtaa vähän epäilin, mutta totta se oli. Vuosikausien etsintä on vihdoin päättynyt. ) Kannattaa ehdottomasti kurkata tuon linkin taakse ennen kuin näitä alkaa tekemään, sieltä löytyy todella hyvät kuvalliset ohjeet näiden tekemiseen sekä muita hyviä vinkkejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.