Sipulisilakat ja fenkopalsternakkalipyree
Paahtaja  – Ruoka.fi
Paahtaja – Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • fenkoli
  • 400 g silakkafileitä
  • 1 dl tuoretta lehtipersiljaa
  • 1 rkl kaprismarjoja
  • 1 iso punasipuli
  • ohueksi suikaloituna
  • 1 sitruunan puristettu mehu
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • 10 sentin pätkä palsternakkaa kuorittuna ja pieneksi kuutioitunapieni fenkoli silputtuna
  • 1/2 luomuappelsiinin raastettu kuori
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1/2 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.