Lämmitä suurehko paistinpannu tai paistokasari ja laita siihen loraus öljyä. Purista siskonmakkarat itseäsi miellyttäviksi palleroiksi pannulle ja paista niihin sopiva väri
Tutkimusmatka pakastimen syövereihin jatkuu. Arkkupakastin on siitä kiva, että sinne tosiaan mahtuu paljon, mutta samalla sinne saattaa aikojen saatossa kerääntyä kaikenlaista pussia, purkkia ja nyssäkkää jonka sisällöstä ei ole enää pienintäkään mielikuvaa
Tästä tuli tosi herkkua. Teen kyllä toistekin. Koitin loihtia jotain jääkaapissa odottelevasta siskonmakkara- paketista ja tämmöistä sapuskaa tänään syntyi
Keittoruoista kun tykkäämme, tein taas kerran siskonmakkarakeittoa. Tällä kertaa punaisena versiona. Punaisuus tulee reilusta tomaattimurskasta ja paprikasta
Sulata voi pannulla. Pätki siskonmakkarat pannulle tai puserra makkara kuorista. Ruskista hyvin. Lisää puoli pakettia Koskenlaskija-juustoa palasina ja sulattele makkaroiden sekaan
Purista siskonmakkarat paloiksi öljyttyyn kuumaan paistinpannuun. Lisää hienonnettu sipuli. Lisää vesi ja liemikuutio tai fondi, kasvirasvavalmiste tai ruokakerma ja mausteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.