Ystävänpäivä lähestyy ja ensi viikolla on taas aika muistaa noita elämämme rikastuttajia. Valitettavasti joudun myöntämään, että kiireiden takia näen ystäviäni ihan liian vähän, mutta onneksi todellinen ystävyys kestää vaikka ei joka päivä näkisikään
Mulle liha-riisitäytteellä varustetut voitaikinaleivonnaiset tuovat mieleen muiston lapsuudesta, sillä äitini teki usein liha-riisi- tai riisi-kananmunapasteijoita
Kun kokemus karttuu, niin sitä alkaa jo hahmottaa reseptin raaka-ainemäärien ja ohjeen perusteella, mikä brownieista on tahmea, mikä sitkeä, mikä valuva, mikä kuiva, mikä kakkumainen ja mikä on se potentiaalinen täydellinen
Hieman kylläkin muokkasimme reseptiä, sillä minä en saa ja Anna on allerginen soijamaidolle ja ihan kaikkia aineksia ei löytynyt meidänkään isoista varastoistamme
Bataattia tuli sen verran runsaasti, että sitä oli ehdottomasti jatkojalostettava. Teidän osalta homma ei siis muutu juurikaan, minä säädän linkkien ja uudelleenohjausten kanssa
Aine on varsin riittoisa, sitä riittää vain muutama tippa, mutta säilyvyys on hyvä ja ainakin tämä mintun ystävä tykkää välistä pudottaa muutaman tipan raakasuklaan sekaan tai vaikka smoothien joukkoon tuomaan raikasta mintun makua
Tyttösenä Afrikassa asuessani äitini valmisti usein ihania mungpapuja. Niitä on ollut ikävä. Heti kun kaupassa törmäsin luomu-mungpapuihin, päätin verestää makumuistojani
Ihanaa ystävänpäivää, ystävä. Vietitpä tätä päivää sitten kullan kainalossa, kaverin kanssa, koiraa rapsutellen tai yksin chillaillen, toivon, että nautit olostasi
Parhaat vappuherkut. 24. 4. 2017. Published 24. ♥Tykkää. Vappu yllätti juhlijan. pääsiäisestä on juuri ja juuri toettu ja tällä viikolla on sitten vuorossa vappuaatto ja ensi maanantaina vappupäivä
Maistuisiko mustikkapiirakka. Saaressa viikonloppuna katselin toiveikkaina mustikan varpuja. Aurinkoisissa ja suojaisissa paikoissa sai maistaa jo kesän ensimmäiset maistiaiset
Ennen sitä käykää lukemassa Kaisa Jaakkolan teksti Paleo kickstartista. Haluaisitko kokeilla uutta, puhdasta ruokvaliota, muttet oikein tiedä mistä alottaa
Noh mistä sitä nyt aloittaisi. Ja onhan sitä nyt kesällä tullut syötyä vähän huonommin kun ihan normi arkena, joten eiköhän sekin tässä taas palaa normiksi
Newyorkilais-tyylinen pizzataikina on venyvää ja sitä on helppo käsitellä. Voit tarkistaa taikinan elastisuuden ottamalla pienen taikinapallon ja venyttämällä sitä sormien välissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.