T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
T. ä. m. o. n. t. d. e. l. a. h. p. j. y. v. i. k. r. ". s. u. ). P. 2. 0. g. K. H. R. ,. 5. -. 1. c. J. S. V. 4. 6. ö. b. M. 3. ½. /. D. L. N. (. ) l. c m. d l. k p. t l
Vatkaa valkuainen vaahdoksi (älä vatkaa liian kovaksi, muuten yhdistäminen on vaikeaa ja valkuainen jää rakeiseksi kerman joukkoon) ja toisessa kulhossa kerma ja sokeri vaahdoksi
*Resepti ongluteeniton, maidoton ja paleo. Helpoille arkiresepteille on usein tarvetta. Riippuen oletko tarjousbongari ja löydät kalan normaalia edullisemmin, silloin hinta voi olla vieläkin edullisempi
Kahden suklaan kakku on päällystetty tummalla suklaavaahdolla, sisälle kätkeytyy paksu kerros valkosuklaista appelsiiniaromista moussea, jota on ruusukkeina myös kakun pinnalla
Vahdi prosessia, ettei kakku kuohu yli, ja tarkista kypsyys noin kahden minuutin kohdalla haarukalla – mikäli taikinaa ei tartu ja pohja vaikuttaa kypsältä kakkua nostaessa, kakku on valmis
V. i. k. o. n. l. p. u. a. s. e. ä. t. r. j. ,. h. m. K. E. A. v. d. T. y. R. P. I. H. L. O. J. G. U. 4. -. 6. 0. g. 2. 1. 5. (. %. ). Y. ö. c. d l. t l
Parsan ilmestyminen kauppojen vihannestiskeille on varma kevään merkki. Näin huhtikuussa on vielä tyydyttävä ulkomaisiin parsalajikkeisiin, jotka kyllä maistuvat, kun ne sopivin lisäkkein ja maustein tarjoaa
koska itselläni on menossa pakastimen tyhjennys, noukin kaikki ainekseni suoraan pakkasesta, jolloin smoothiestani tuli automaattisesti ihanan vilvoittava ja raikas
Joko marsalaviinillä (käyttäen sabayon keltuaisia ja sokeria, joiden joukkoon yhdistetään loput ainekset) tai yksinkertaisesti yhdistämällä monta eri vaahtoa ja maustetamalla lorauksella konjakkia
Kuumenna hitaasti sokeria ja vettä paksupohjaisessa kattilassa, kunnes sokeri on sulanut. Kaada maitojauhe, jauhot, leivinjauhe, kuskus, voisula, kardemumma ja sahrami kulhoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.