Viime viikonloppuna leivoin Nutella-tuorejuustotäytteisiä suklaahippupikkuleipiä. -Doro-. Samaan syssyyn päätin pyöritellä myös maapähkinävoipikkuleipiä
Lisää jäähtynyt voi-suklaasula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. 200g ranskankermaa (rasvaa 28-34%). 3 kpl kananmunia (M-koko). Vuoraa 24-26 senttinen irtopohjavuoka leivinpaperilla. Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti, kunnes täyte on saanut kauniin värin. 200g ranskankermaa (rasvaa 28-34%). 3 kpl kananmunia (M-koko)
-. -. -. T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Nyt löytyi pitkästä aikaa ainakin minulle aivan uusi jälkkärituttavuus, sitruuna mud cake. Raasta kulhoon yhden isohkon sitruunan pesty kuori ja purista perään mehut sitruunasta
Sekoita tomusokeri ja sitruunamehu tasaiseksi seokseksi ja laita pursotuspussiin. Se kannatti, koska koostumus oli ihanan kuohkea ja mausteinen - parempi siis kuin edeltäjänsä
Nobakebaking taateli-suklaa-maapähkinävoineliöt. Tällä kertaa raakakakusta syntyikin torttu. Raakakakkuja olisi ehkä tullut kokeiltua aikaisemminkin JOS kakkujen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet olisivat hiukan edullisempia JA niitä tulisi erikoisuudestaan huolimatta käytettyä sitten kakkutestailun jälkeenkin
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. i. k. n. ä. m. o. v. t. g. l. u. e. ,. h. r. s. E. p. j. d. N. y. ö. b. S. ). U. K. c. 1. =. 2. 5. G. L. T. I. O. M. A. R. C. P. (. 3. /. 4. 8. 0. 6. f. J. Ä. t l. d l
Valmista kuorrutus sekoittamalla siivilöity tomusokeri ja sitruunanmehu tai vesi keskenään. Tänä vuonna blogeissa on näkynyt keksi- ja käärötorttuversioita samaisesta leivonnaisesta
-. -. -. -. -. -. V. e. n. ä. j. k. i. s. a. r. A. l. t. I. m. o. u. v. S. 1. 8. 0. h. p. ,. P. 4. 7. 2. 5. B. y. E. g. J. d. ". K. N. ö. _. L. T. R. O. U. 9. 3. /. Y. c. (. ). _ l. d l
Tämä on melkein kuin brita-torttu. Pohja tehdään hieman eri tavalla kuin perinteisessä brita-tortussa. Tuo nimi ståhlbergin-torttu on mulle ihan outo, enkä netistäkään löytänyt mitään tietoa tästä, eli mulla ei ole mitään hajua mistä tämä ohje on peräisin, onko tämä joku ruotsalainen leivonnainen, ehkä joku tietää paremmin
) Viime vuonna leivoin Runebergin torttuja ensimmäistä kertaa. En ollut sitä ennen maistanut kotitekoisia Runebergin torttuja, eikä ollut itse asiassa ikinä tullut mieleen että niitä voi tehdä itsekin
SALVIA-SITRUUNAMARINOITU LAMPAANPAISTI. Nyt on sitten aika raportoida miten niissä Pääsiäisen ruokasuunnittelia ja TV-tärppi-kirjoituksessa pohtimieni pääsiäisruokien kanssa kävi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.