Kaiken kalan syömisen jälkeen on viime päivinä tehnyt mieli pastaa jajuustoja. Glorian ruoka&viini - lehdestä löytynyt siitrunainen vuohenjuustopasta ja Suvi sur le vif - blogin Monday pasta sulautuivat keittiössämme yhteen sitruunaiseksi pinaatti-vuohenjuustopastaksi
keittiö-, leivonta- ja. ja kasviksista saa nopeasti tehtyä spagetin tai nuudelin kaltaista pitkää. spagettia/nuudelia, toisella vähän paksumpaa ja kolmannella raudalla sai tehtyä
Minulta on usein kysytty mistä ideani syntyvät ja miten. onnistun aina kehittelemään uusia juttuja. Omistan toki useita keittokirjojaja selaan lehtiä jablogeja,
mutta myös ilman pähkinää, mantelia jakookosta. ja hedelmät irrotetaan tertuista. irrotetaan mekaanisesti ja hedelmälihasta puristetaan sen sisältämä öljy pois
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.