Sitruunainen kana-parsapasta ilman liikaa tulisuutta
Campasimpukka
Campasimpukka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g tuorepastaa
  • runsaasti suolattua keitinvettä isossa kattilassa
  • 4 broilerin rintafilettä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 1 dl lihalientä (tällä kertaa poro-kanalientä)
  • 1,5 dl kermaa
  • puolikkaan sitruunan kuori raastettuna ja mehu
  • 6 vihreää parsatankoa
  • 1,5 dl pecorinoa raastettuna
  • tuoretta basilikaa (unohdin)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.