Mausta suolalla, mustapippurilla sekä sitruunanmehulla. 1/2 sitruunan mehu. 1/2 sitruunan mehu. Jo pidempään muodissa ollut (ja toivonmukaan) myös käyttöön jäänyttä lehtikaalia voi käyttää monipuolisesti niin salaateissa, pastassa, puristaa mehuksi kuin valmistaa maistuvia ja terveellisiä sipsejäkin
Ripottele päälle loput sitruunankuoresta ja tarjoile. 3 tl sitruunankuorta. Lisää sitten 2 tl sitruunankuoriraasteesta, valkoviini ja smetana (jos käytät turkkilaista jogurttia, lisää se vasta muutaman minuutin päästä). 3 tl sitruunankuorta
3 ison sitruunan mehu (noin 2 dl mehua). 3 ison sitruunan mehu (noin 2 dl mehua). Valmistin tuossa loppukeväästä elämäni ensimmäisestä naudan kielestä muun muassa kylmänä syötävää ohutta leikkelettä
T. ä. t. m. i. n. u. o. l. h. a. p. k. e. P. r. ". R. -. s. 1. /. 2. 0. 4. j. I. d. ,. v. K. A. ö. y. ). M. H. b. g. L. 5. (. 3. c. S. U. V. O. 6. J. u l. d l
M. e. i. l. ä. t. h. y. v. a. r. s. n. p. o. k. ,. m. J. u. j. H. g. S. ö. d. 3. 1. 2. 0. 4. L. /. K. c. -. V. 8. R. 5. O. (. ). 6. 7. N. P. f. 9. A. I. x. t l. d l
400 g Philadelphia-tuorejuustoa200 g maitorahkaa2 dl kermaa4 kananmunaa1,5 dl sokeria1 tl raastettua sitruunan kuorta2 tl sitruunamehua Tee ensin pohja
Ensinnäkin sitruunasta tuli hyvin kitkerää makua ja ensi kerralla laitankin vain sitruunan kuoren keltaiset osat ohuina suikaleina ja sitruunan mehun puristettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.