Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Makea, rapea ja lopussa sitkeä, ihana marenki. Wiltonin aromeja käyttäessä kannattaa olla tarkkana, ne ovat todella voimakkaita ja pari pientä tippaa maustaa tehokkaasti yhden erän marenkia
Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät sekä makea että kirpeä ja siinä on ihana sitruunan maku. Tein piirakan pieneen vuokaan mutta voit hyvin tuplata reseptin ja tehdä piirakan isoon vuokaan
Ranskalaisen sitruunapiirakan ohut pohjaja makean kirpeä täyte vievät kielen mennessään. Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri ja raastettu sitruunan kuori
K. ä. y. t. i. n. h. v. k. s. a. e. m. l. u. r. o. p. j. ö. S. O. ,. d. I. H. M. 1. 2. 5. g. (. 6. 0. ). 8. N. L. A. 4. 3. P. c. -. J. V. f. T. 9. 7. R. /. , l. d l
Ihan hauskan makuisia pikkuherkkuja olivat vaikken itse tykkää hirveästi syödä marenkia pelkiltään. Löysin Pinterestin syövereistä kuvia joissa marenkien sisälle oli piilotettu tällä tavalla pieniä suklaahippuja
Marenkipohja. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vähitellen sokeri joukkoon. Anna pohjan jähtyä kunnolla ennen täyttämistä, pohjan voi valmistaa jo etukäteen vaikka edellisenä päivänä tai muutamaa päivää aikaisemmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.