Sitruunarahkakakku
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g pehmeää voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 huoneenlämpöinen kananmuna
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 400 g valion sitruunarahkaa
  • 300 g ranskankermaa
  • 1 kananmuna
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl aitoa vaniljasokeria
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 35 min. Sammuta uuni, avaa uuninluukku raolleen ja anna kakun jäähtyä uunissa jolloin kakku ei halkea keskeltä rumasti

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.