Tämä piirakka on varmastikin monille tuttu klassikko, ainakin mustikoista valmistettuna. Meillä äiti on tehnyt tätä aina punaisista viinimarjoista, ja se on ihanan raikasta ja kirpeää
Jotkut reseptit ovat rakkaampia kuin toiset. Tämän on erityisen rakas, sillä sain sen ystävältäni. Näitä tehdessä tuntuukin melkein sitlä, että hän olisi paikalla
Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Viikonloppuisin aamupalaan kuuluu "jotain spessua". Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Otin heti kokeiltavaksi Ravintola Limbbun skonssit, joita mainostettiin jumalaisen hyviksi. Skonssit nousevat uunissa vain vähän eivätkä leviäkään suuremmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.