Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin. Vaikka viime aikoina broileria on syöty enemmän kuin tarpeeksi, uskalsin sitä silti laittaa
Jälleen yksi pataruoka. Niitä on ilmestynyt tänne blogiin aika monta, varsinkin sen jälkeen, kun sain äidiltäni iki-ihanan ovaalin Le Creusetin valurautapadan
Broileripata oli siis jo valmista ennen hoidokeiden tuloa. Tämä on taas näitä aamuja, kun uni ei ota silmään enään millään ja herätään jo neljän aikaan aamuyöstä
Palasimme syyslomareissulta ja iltaruoaksi tarvittiin jotain hyvää ja nopeaa. Huomasin, ettei blogissa edes ole tavallista kermaista broileripastaa, joten tässä nyt sekin pikaisena postauksena
Kiitos Eeva, kun vinkkasit minulle Valion sivuilla olevan broilerivuoan ohjeen. Muuntelin sitä hiukan, koska en tykkää käyttää valmismarinoituja suikaleita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.