Muistan vieläkin kuhatartarin suutuntuman kuinka pehmeältä ja tuoreelta kala maistui. Leipää tarjoiltiin myös myöhemmin lisää, mikä oli minulle ehkä hieman vieraampi käytäntö, mutta ei mikään huono sellainen
Kakun makuja voi varioida omien makumieltymystensä mukaan vaikka vain vaihtamalla suukkojen makuja. Lado vuokkaan suklaasuukot – valitse makuyhdistelmä makusi mukaan
Paista pieni nokare taikinaa ja maista vielä mausteet. Keitä vielä kymmenisen minuuttia. Mainos ei saanut minua ostoksille, mutta sain idean iltaruokaan
Paprika vie tämän keiton makumaailman Unkariin. Kanakeitto saa maukkaan pohjan sunnuntaisen uunibroilerin jämistä ja kasvikset voivat olla niitä, joita kotoa löytyy
Yleensä käytän leipomiseen ja ruuanlaittoon pelkkää hunajaasopivien mausteiden kera, mutta inkiväärihunajavalmiste toimi näppärästi seesamilohen kanssa
Koska maksalaatikko ei juurikaan maistu lapsille, sain vielä pari ylimääräistä annosta pakastimeen. Minä olen tehnyt aina maksalaatikon äidiltä saadulla ohjeella
Näin liha jatkaavielä kypsymistä ja pysyy mehevänä. (Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
En ole vielä ehtinyt paneutua Turun ravintola-alan satavuotiseen historiaan, jota kirjassa ansiokkaasti avataan, mutta nyt lomalla aikomus on lukea koko kirja
Ihanat italian maut siinä kuitenkin ovat vielä tallella. Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
Muistutan samalla vielä tästä uudesta raakaherkkukirjastamme, jonka voit tilata nyt jo ennakkoon. Marjojen vaikutusta meidän terveyteen on tutkittu paljon jarunsaalla päivittäisellä marjojen syömisellä on muun muassa todettu ehkäisevän haitallisten suolistobakteerien kasvua ja maksan rasvoittumista
Nykyään toki hieman poikkeavien raaka-aine valintojen mukaan kuin mitä esimerkiksi lapsuudessa. Tämänkin perinteisen ruokalajin olisi saanut myös päivittää, mutta mä ajattelin ettei se ole tän (ja mun) kohdalla tarpeen
–. –. –. –. –. D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.