Kikherneet ovat maittavaa ruokaa koko perheelle. Kikherneet eivät välttämättä sovi herkkävatsaisille niiden sisältämien oligosakkaridien vuoksi, jotka saattavat aiheuttaa epämiellyttävää turvotuksen tunnetta
Poista sitten folio ja paista vielä toiset 10 minuuttia uunissa. Voi tätä lomakuumetta. Edellinen reissuni (Tukholman risteilyä lukuunottamatta) oli Kyprokselle yli vuosi sitten ja tällä viikolla mieleeni palasi yllättäen yksi matkan ravintolakokemuksista
Kikherneet voi maustaa oman mieltymyksen mukaan. Sekoita kikherneet ja mausteet keskenään kulhossa. Levitä loraus oliiviöljyä leivinpaperoidulle uunipellille ja kaada kikherneet öljyn päälle
Lisää tämän jälkeen kikherneet tasaisesti päälle ,ja levittele fetan palasia kikherneiden päälle. Mausteisia kikherneitä,tomaattia kahdella tavalla sekä fetajuustoa,uunissa
N. ä. k. ö. j. n. m. o. l. e. i. a. h. s. t. u. v. p. K. -. E. r. ,. S. y. O. d. ’. P. (. ). I. b. c. T. …. 2. 5. 0. g. L. f. V. A. 1. U. 7. w. F. R. d l
Oletko kokeillut paahtaa kvinoaa. Se alkaa kuumetessaan paukahdella kuten maissinjyvät. Valitettavasti joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, ihan popcornille korvaajaa näistä siemenistä ei ole, kun ovat kokonsa puolestakin niin pieniä, eivätkä avaudu poksahtaessaan ihan samalla tavoin kuin maissinjyvät, mutta nam nam minkä makuyhdistelmän näistä sainkaan loihdittua
Paahdetutkikherneet. Valmista ensin kikherneet. Sekoita kikherneet, mausteet ja pieni määrä öljyä. Paahda 200-asteessa uunissa leivinpaperin päällä puoli tuntia
Seuraavaksi tee paahdetut parsat. Toinen painava syy parsan tekemiselle oli se, että nämä parsat paahdettiin uunissa eikä mihinkään keittohommiin tarvinnut ryhtyä
N. a. p. u. r. i. n. o. v. t. m. e. l. s. y. ä. -. k. J. ,. h. j. O. G. g. ö. d. R. (. ). L. *. U. I. S. A. P. H. D. E. T. M. K. 2. 0. 5. &. b. Y. V. F. c. B
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.