Valmista pohja.
Murskaa keksit hienoksi muruksi. Sulata voi kattilassa. Sekoita keskenään keksimurska ja voisula. Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle. Aseta pohja jääkaappiin asettumaan.
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Murskaa hasselpähkinät, suklaapatukat ja maitosuklaa. Sekoita keskenään suklaapähkinärouhe, tuorejuusto ja vatkattu kuohukerma. Kuumenna 1/2dl kahvia. Purista liivatteista kylmä vesi pois. Sekoita liivatteet kuumennettuun kahviin. Sekoita liivateseos tuorejuustotäytteeseen. Levitä tuorejuustoseos keksipohjan päälle irtopohjavuokaan. Aseta kakku jääkaappiin hyytymään.
Sulata kattilassa voi, sekoita joukkoon vesi ja sokeri.Anna kiehua hetki keskilämmöllä.
Levitä karamellikastiketta kakun päälle ja koristele snickers-patukoilla.
Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Leivoin sunnuntaiksi kakun, koska tiesin että kummityttöni perheineen on tulossa kyläilemään. Mutta kävipä tuuri ja samaan kakkupöytään saatiin myös kasa hyviä ystäviä
Korvapuusti on ihan parasta missä tahansa muodossa, tällä kertaa juustokakkuna ♥. Tässä piti olla vielä ihanaa kanelikastiketta raitoina siellä täällä, mutta se näemmä sekoittui uunissa juustokakkumassaan ja katosi
Kakku, jota lähdin tekemään siitä lähtökohdasta että pähkinöitä pitäisi saada vähennettyä kaapista. Ensin olin tekemässä piirakkaa mutta lopulta tästä tulikin kakku
Vadelma-suklaajuustokakku. Julkaistu. Voi voi voi, mitä syntisen ihanaa on keittiössämme syntynyt. Minikokin Opa, eli suomalaisittain saksalainen vaari, oli tulossa käymään ja hänelle osui syntymäpäivät samalle viikolle, joten pakkohan sitä oli leipoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.