Se on ollut sitä lapsuudestani saakka – mustikkarahka kuohukermalla, ah. paleoruokavaliota suositteleva lääkäri Olli Sovijärvi on kirjoittanut aiheesta, kts
Omasta mielestäni tämä sopiikin mainiosti myös juhlien jälkeisiin päiviin. Korealaisesta chilitahnasta, gochujangista on meuhkattu parisen vuotta, eikä syyttä, onhan se koukuttavan herkullista
T. y. t. ö. n. m. j. ä. i. s. e. o. h. a. l. v. u. k. r. H. R. ,. p. J. d. M. f. V. g. K. S. -. b. I. N. ). G. (. 1. 4. 2. 5. 0. 3. 7. L. A. Ä. k p. p s. d l. t l
tomusokeria. Jatka tämän jälkeen sokerin lisäämistä ruokalusikallinen kerrallaan samalla vatkaten. Vatkaa ainakin muutaman minuutin ajan tai ainakin niin kauan, että vaahto on kiiltävän valkoista ja kaikki sokeri on sulautunut siihen
K. e. l. t. a. i. s. k. ö. ä. n. h. d. r. u. o. j. v. y. O. m. V. ,. p. N. S. B. R. I. L. E. P. A. T. 8. 0. g. b. f. 1. 2. (. ). 5. c. -. U. M. 4. 6. 7. J. G. 3. d l. t l
Mitään kaunokaisia nämä täytetyt munakoisot eivät ole, mutta maku kyllä korvaa vähän lattean ulkonäön samoin kuin uunista kypsennyksen aikana leijaileva taivaallinen tuoksu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.