Tänään valmistin päivälliseksi soijarouheesta pihvejä, jotka saivat vielä lisämakua porkkanasta. Pihvit on helppo valmistaa ja ne voi maustaa haluamallaan tavalla
Soijarouheesta on helppo valmistaa herkulliset ja perinteisen makuiset pihvit. Usein kuitenkin koostumus jää murenevaksi, joten tässä on ohje jossa pihvit pysyvät varmasti hyvin kasassa
-Soijarouhepihvit ovat jotakuinkin 100% tavallisten jauhelihapihvien tapaisia. Koostumus on pientä kimmoisuutta vaille samanlainen, ulkonäkö menee täysin lihaisasta versiosta ja maku nyt on vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäinen jos osaa maustaa oikein
Huom. Tätä blogia ei enää päivitetä, Safkalandia on siirtynyt osoitteeseen. safkalandia. com. Soijarouhe on ehdottomasti yksi lemppareistani, koska se säilyy kuiva-ainekaapissa pitkään, on riittosaa varsinkin näin yhelle ihmiselle, sopii hyvin lihan korvikkeeksi, maistuu hyvältä, helppo valmistaa ja soijarouhe tulee reippaasti halvemmaksikin kun ostaisi jauhelihaa
Siis voi mahoton tuota soijarouhetta. Kyllä taas yllätti positiivisesti. Testasin Kädenvääntäjiltä löytämääni ”vege-jauhelihapihvi”-ohjetta ja kyllä ihmettelin kuinka kasvisruoka voikin olla lihaisaa
Nämä proteiinipommit on helppo valmistaa ja sopivat kasvissyöjille (joskaan eivät vegaaneille). Tiesitkö, että soijassa on 52 grammaa proteiinia per 100 grammaa
Tänään kohtasin suurimman ruokakriisin pitkään aikaa. Tiedättehän tunteen, kun tekee vähän mieli kaikkea muttei kuitenkaan mitään niin paljon, että saisi ajatuksesta kiinni
Näistä omiin kokkailuihini on kuulunut lähinnä makaronilaatikko, soijarouhepihvit, hernekeitto, spaghetti bolognese, pizza ja lasagne, mutta kyllä noista kaikista vegaaniversiot saisi jos haluaisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.