Sokerikakkupohjan valmistaminen
Vaaleanpunainen nonparelli
Vaaleanpunainen nonparelli
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 140 g Nollaa puntari ja lisää munien sekaan
  • 140 g sokeria
  • 98 g Perunajauhojen osuus on tällöin
  • 200 g, mittaan jauhot niin että laitan kulhoon ensin n.
  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta, lisään vehnäjauhoja kunnes puntari näyttää 98 g ja
  • 60 minuuttia 4-6 munan kakut voi paistaa 175 asteessa n. 30–40 minuuttia Kokeile
  • 10-12 cm
  • 15 cm
  • 18-20 cm
  • 22 cm
  • 24-26 cm
  • 26-28 cm
  • 28-30 cm
  • 1 kpl
  • 2 kpl
  • 3 kpl
  • 4 kpl
  • 5-6 kpl
  • 7-8 kpl
  • 9-10 kpl
  • rkl
  • rkl
  • min
  • min
  • min
  • min
  • min
  • min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.