Aina kun on mahdollisuus, tykkään tehdä täytekakun, sellaisen perinteisen. Naked cake on vielä testaamatta, niin paljon pidän perinteisistä täytekakuista
Heippa. Laitan tänne nyt sokerikakkupohja-ohjeen jota itse olen mooonta vuotta käyttänyt. ) Tämä juttu kannattaa lukea jos haluat paneutua kakkupohjien saloihin tosissasi
Graavilohi. Monien herkku, valmiissa pakkauksessa tai kalatiskiltä ostettuna melko kallis sellainen. Graavikala kuitenkin valmistuu omassa keittiössä helposti ja edullisesti, vaikkakaan ei kauhean nopeasti sillä kala vaatii graavautuakseen päivän-pari
Jos teet tumman sokerikakkupohjan, korvaa osan jauhoista tummalla kaakaojauheella. Aineksetmuniasokeriavehnäjauhojaperunajauhojaleivinjauhetta(tummaa kaakaojauhetta)Voitele ja jauhota kakkuvuoka
Tämä kakku syntyi marenkikokeilujeni tuloksena. Kikherneistä syntyy näppärästi munaton marenki, joten ajattelin testata onnistuuko marenki myös papujen liemestä
Minulta on kysytty useasti ohjetta gluteenittomaan sokerikakkupohjaan. Itse en käytä koskaan sokerikakkupohjissa kohotusainetta, sillä onnistuvat mielestäni varsin hyvin ilmankin
Sokerikakkupohjan ainesosat löytyvät valmiina monesta köökkikaapista, joten sen pyöräyttäminen kestejä varten on varsin edullista - rahat voi huoletta laittaa haisemaan vasta kakun täytteitä ja kuorrutuksia miettiessä
Uppomunien valmistaminen voi olla vaikeata tai erittäin helppoa. Uppomuna on yleensä salaatin päälle nakattu kanamuna jossa on sisältö hieman pehmeähköä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.