Kesähelteellä raikas sorbetti viilentää sopivasti. Kaksi viimeksi mainittua ainesosaa tuovat sorbettiin myös rakennetta niin, että sorbetti ei jäädy kivikovaksi
Kylmää sorbettia vihreästä Sencha teestä viilentämään kuumaa hellepäivää, tai viileätä jälkiruokaa. Valmista vihreästä teestä sorbettia, tapa jonka ole monta kertaa todettu hyväksi tavaksi saada vaihtelua kuumaan teehen
"Tämä sorbetti virkistää mainiosti oloa kuumina kesäpäivinä tai tuhdin aterian jälkiruokana. Kun seos alkaa jäähtyä, vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää seokseen ja jatka koneen käyttöä kunnes sorbetti on mielestäsi valmista
K. e. r. a. n. y. l. ä. t. i. k. u. s. o. b. g. A. j. v. c. p. I. m. h. ,. H. d. O. E. T. L. M. S. ”. -. 9. V. 2. 0. /. 3. C. ’. 7. 5. (. ). ö. *. Ü. ü. R. ô. P
kesken, joten sitten tuli punaviinimarjasorbettijäätelöä. Melkein sorbettia tai jäätelöä. Tää tuli vähän vahingossa eilen, piti tehä iltapalaks smoothie, mutta osa raaka-aineista loppu ns
T. ä. s. p. v. i. e. l. y. k. a. t. u. n. m. o. M. c. d. j. r. ,. h. z. g. I. ". ö. K. -. A. (. 6. ). 1. 5. 0. b. 2. f. P. L. 7. H. R. N. 8. /. 4. d l. g "
Vadelmakuppikakkuja. Nyt on hyvä lähteä Roomaan lomanviettoon. Pakkanen on täynnä suomalaisia vadelmia, joita voi sitten sulatella syötäväksi pitkin syksyä
Poista melonista kuori ja siemenet. Erityisesti kesäisin tunnen valtavaa kaipausta Italiaa. Hassua sinänsä, koska kesä kumminkin on Suomessakin niin upeaa ja ehdottomasti parasta aikaa
Itse tehty vegaani jäätelö - tämän helpommaksi ei terveellinen herkuttelu voi enää mennä. Voit tehdä jäätelön oikeestaan vaikka pelkästä banaanista, mutta pakastemarjoista ja muista mausteista saat lisämakua herkkuun
Muut raaka-aineet vaihtelevat myös ja tähänkin sopisi joukkoon hyvin esimerkiksi paprika, punasipuli, oliivit, erilaiset pavut, vesimeloni tai cantaloupe ja mozzarella tai vuohenjuusto
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.