-. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. s. h. i. u. k. a. n. d. t. e. o. j. l. p. ). K. r. v. ,. y. J. m. S. L. (. z. ö. M. 5. 0. g. 6. 2. 3. 1. 4. /. c. A. P. N. I. t l
-. H. e. j. p. å. d. i. g. k. a. m. u. t. T. ä. n. o. l. s. v. ,. h. y. 5. 2. r. S. (. 4. 0. =. 3. 8. c. ). ö. E. R. N. K. 1. f. /. +. L. P. °. V. J. –. M. A. ) g. k c. d l. t l
Ehkä tämänhetkinen onneni johtuu siitä, että edessäni on iso kasa näitä mehevän maukkaita kesäkurpitsa-fetapalleroita ja täydellisesti paahdettua maalaisleipää
Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa. Muotoile kahdella ruokalusikalla taikinasta pyöryköitä ja paista niitä öljyssä kunnes pinta saa kauniin ruskean sävyn ja pullat ovat täysin kypsiä
Taivuta ylösalaisin olevan u-kirjaimen muotoiseksi niin, että muodostuu kaksi häntää. Resepti on julkaistu Unelmien Talo&Koti -lehdessä ilmestyvässä Kinuskikissan leivontakoulussa 03/2016
Lisää muut raaka-aineet. Kreikkalaiset lihapullat. Kreikkalaiset lihapullat. KREIKKALAISET LIHAPYÖRYKÄT. naudan- tai lampaanjauhelihaa 800 g. Kuumenna paistinpannu, mihin olet laittanut voi-oliiviöljyä noin 50/50 suhteessa
Voit tehdä kasvis- sekä lihavartaita. 400g Kreikkalaista- tai Turkkilaista jogurttia. Laita raaste siivilään, ripottele päälle suolaa ja valuta 20-30min
Pujota varrastikkuihin vuorotellen liha- ja kesäkurpitsapaloja sekä herkkusieniä. Kypsennä naudanlihavartaat maun mukaan joko puolikypsiksi tai kypsiksi
Paista broilerin rinnat puolikypsiksi uunissa tai pannulla. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Kuullota sipulit kattilassa, lisää joukkoon vesi, ruokakerma, fetajuusto, tomaattisose ja mausteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.