Sitten pyöräytetään kasa spaghettia ja jälleen parmesaania & pekonia. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Filipon nonnan vanha Abruzzolainen "pastakitara" - taikinalevy painetaan kevyesti kaulimella kitarankielistä läpi ja näin valmistuvat "spaghetti alla chitarra" jotka tunnetaan myös nimellä tonnarelli
-. -. -. -. -. T. ä. m. o. n. e. h. k. p. a. r. s. t. u. ,. i. l. P. d. v. j. /. y. R. f. K. S. J. N. 3. €. ö. M. ~. 5. 0. g. b. 1. 2. c. 4. 6. w. L. V. H. O. (. ). ". t l. d l
Täydellisyys ei välttämättä vaadi kolmen vuorokauden valmistelua ja eksoottisia raaka-aineita. Oma ruokafilosofiani perustuu pitkälti siihen, että suurten ja monipuolisten makunautintojen takana ei tarvitse olla pitkää ja monimutkaista aineslistaa tai valmistustapaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.