Tässä nyt kuitenkin aikalailla klassikko, pasta Carbonara. Pastat ovat siitä mainioita, että voit varioida niitä, miten tykkäät ja monesti vähilläkin aineksilla mennään jo pitkälle
Filipon nonnan vanha Abruzzolainen "pastakitara" - taikinalevy painetaan kevyesti kaulimella kitarankielistä läpi ja näin valmistuvat "spaghetti alla chitarra" jotka tunnetaan myös nimellä tonnarelli
Pasta Carbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Pasta carbonara. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Leikkaa pekoni ja palvikinkku suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista pekoni- ja kinkkusuikaleita paistokasarissa koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat ruskeita ja rapeita
Spaghetti alla carbonara on tunnettu italialainen. Keitä spaghetti al denteksi pakkauksen. Muualla maailmassa carbonaraan lorautetaan usein kermaa, jolloin
Pasta Carbonara on yksi mun lempparipastoista, ja näin sen teen. Pasta Carbonara 2-3 annosta. Välillä on pakko saada kunnon pastaa, kaloreista välittämättä
Kotimaiset kukkakaalit ja kaikki muutkin vihannekset ovat juuri nyt parhaimmillaan. Ehkä siitäkin syystä tämä Soppa365 -sivustolla julkaistu Glorian Ruoka&Viini -lehden ohje herätti kiinnostuksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.