-. -. -. -. -. -. -. -. -. K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
Kirjoittamani VinkkejäLeiväntekoon-sarja on ollut myös suosittu. In the beginning ofthe year I wrote an article series about breadmaking that has been receiving lots of hits
-. -. -. -. -. -. -. R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
Laita pohjalle viipaloituja mansikoita ja lisää kerma-rahkatäytettä päälle. Kakun päälle (johon maalasin tekstin ja valomiekat) tein itse vaahtokarkkikuorrutteen, koska marsipaani ei soveltunut pähkinäallergisen synttärivieraan takia
Sain nimittäin yöllä kolmen maissa kuulla, kuinka leipomani maapähkinävoi-tuplasuklaabrownie oli yksi viimeaikojen parhaita leipomuksiani ja täydellinen makupari laadukkaalle, tummalle rommille ja että lähipäivinä joudun todennäköisesti leipomaan uuden samanlaisen
It felt lovely to start a Friday with in different way. Pari viikkoa sitten takana oli aika pitkältä tuntunut työviikko, kotona ikkunaremontin aiheuttama tavara- ja pölykaaos
Tein Vienan ohjetta mukaillen pohjan, mutta käytin ruishiutaleita, auringonkukan siemeniä, saksan-. hääpäivämme osui sopivasti joitain viikkoja sitten lauantaille
Kvinoa on gluteenitonta ja sopii hyvin keliaakikoille ja monille vilja-allergikoille. It is rich in protein, calcium, iron, vitamins, minerals and trace elements, all ofthe essential amino acids, and healthy, unsaturated fats
I suppose these books have been very handy for many youngsters that have startedtheir adult lives, needing simple instructions to keep themselves fed and the household tidy
When the dough starts to be almost done, add soft butter. The whole show started, when I was too tired after a long workday, and decided to leave the dough to rise while I would be taking a little nap
-. -. -. -. -. -. M. u. l. a. o. n. s. e. v. ä. t. i. k. j. y. m. r. h. T. p. ,. ö. O. ". E. d. K. N. P. c. V. g. B. 1. (. 8. 0. ). b. 2. 5. S. L. H. R. 3. 4. –. 7. 6. A. f. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.