Luulenpa, että stifadoa tullaan tänä talvena syömään meillä kerran jos toisenkin. Laita kansi päälle ja hauduta stifadoa uunissa 175 asteessa vähintään 3 tuntia
Kreetalainen sipulipata, stifádo. Stifádo 4. lle. 1 kg naudan ulkopaistia/kulmapaistia. 1 dl oliiviöljyä. noin kilo pieniä kuorittuja kokonaisia sipuleita
Kuten siis saattaa arvata, olemme lähdössä minilomalle sukuloimaan, joten saas nähdä pääsenkö linjoille ollenkaan vai jääkö kännykät ja muuta välineet laukun pohjalle loman ajaksi
Tarjosin oman stifadoni kanssa Sikke Sumarin ohjetta mukaellen paahdettuja uuniperunoita. Kesälomareissulla Kreikan Kefaloniassa söin parasta ikinä maistamaani stifadoa
Muuten perushillitty, luulen, meni sellaiseen tyylikkääseen, moderniin kotiin. Mutta sellaisen vian olen itsessäni huomannut, että jos joku vaan soittaa ja kysyy, että pystyisitkö toteuttamaan kakun laukkaavalla hevosella tai että onnistuuko Koiramäen elämää 34 hahmolla 3D
Tämä on toivepostaus. tapasin Rouvan Naantalista jokunen viikko sitten, ja hän ystävällisesti muistutti, että Stifadon ohjetta ei lupauksistani huolimatta ole Rouva Raadelman blogissa näkynyt
Laita päälle kelmu/kansi ja pistä jääkaappiin tekeytymään yön yli. Tunnustan. olen aamu-lorvailija. Minulla on ainakin viisi herätystä ja torkutan niitäkin joka ikinen kerta
Anna maustua mieluusti yön yli. Nyt on koti saatu kuntoon ja tuparit vietetty eilen. Kauheasti ei olla ehditty leipomaan, yksi kakkutilaus hoidettiin muuttohulinoissa ja nyt alkaa taas elämä normalisoitumaan
Nyt oman puut omenat ovat kypsiä ja puolisoni on jo parin viikon ajan muistutellut omenapiirakasta. Alkukesän Glorian Ruoka & Viinissä 4/12 oli mukavan oloinen raparperipaistos
Anna lihan jäähtyä liemessään esimerkiksi yön yli. Täytteitä voi vaihdella oman mielen mukaan. Kääri leipä tiukasti tuorekelmuun ja folioon ja laita kylmään maustumaan ainakin muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli
Työn aikana huomioin parhaani mukaan kontaminaatioriskin ei-toivottuihin raaka-aineisiin, eli esimerkiksi leikkasin margariinin omalla puhtaalla veitsellään enkä lainannut veistä pöydällä olleesta voipaketista, peitin astiat aina tarpeen mukaan minimoidakseni jauhopölyn leijailemisen taikinaan tai raaka-aineisiin, sekä tarkistin vielä erikseen kaikista raaka-aineista ettei niissä ole jotain mikä ei sopisi näihin ruokavalioihin (esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.