Veri hyötykäytettiin siinä missä muutkin ruhon osat, ja yleensä se hyödynnettiinkin sisäelinten tapaan helposti pilaantuvana raaka-aineena tuoreeltaan teurastuksen jälkeen
Syksyn kurpitsainostus ei ota loppuakseen. Vaikka kaupoista ei enää löydy herkullistakin herkullisempia hokkaido-kurpitsoja, on hevi-osastoilla kuitenkin aina tarjolla myskikurpitsoja, jotka nekin maistuvat taivaallisilta
Ostin jo pidemmän aikaa sitten kirjakaupasta herkullisen Vielä yksi pala. -keittokirjan. Kirjan “kirjoittajana” (tai ainakin reseptien takana) on suloinen (okei, myös ruotsalainen) Leila Lindholm, jonka tyylistä tykkään hirmuisesti
Perinteisille mokkapaloille lienee vihdoin löytynyt varteenotettava haastaja. kinderpiirakka. Viime aikoina niin monissa blogeissa kuin lehtien leivontaoheissakin vilahdellut resepti pääsi täälläkin testaukseen, kun pääsiäiseksi oli tiedossa enemmän makean herkun syöjiä kuin ne normaalit kaksi henkilöä
Voitele uunivuoka voilla tai esim itse voitelin kookosöljyllä, antaa ihanan maun taikinalle. Eräs piirakan herkuttelija ainakin nautti herkuista täysin siemauksin
O. l. i. n. t. o. s. a. m. u. k. V. e. p. r. j. v. S. d. ,. ä. L. h. y. E. 1. 0. g. ö. D. A. N. H. J. I. P. R. K. 2. 5. 4. T. -. (. ). c. M. Y. B. o l. d l. t l
ripaus kanelia. ripaus kanelia. Puurot ovat tällä hetkellä varmaan yksi kovimmista ruokahiteistä. Maailmalla perustetaan päätä pahkaa pelkkiin puuroihin erikoistuneita kahviloita, ja jopa täältä Tampereelta löytyy Elovenan puurobaari (sen suosiosta en tosin osaa sanoa, aika hiljaiselta on yeensä näyttänyt kun ohi olen kävellyt
Valmistin meille jälkiruuaksi sesongin marjasta eli tyrnistä pannacottaa. Muutaman tunnin kuluttua kiisseli on sen verran hyytynyt, että päälle voi lisätä pannacotta-kerroksen
Kohderyhmä hemmotteli minua äitienpäivänä herkkupäivällisellä. Mikään ei ole ihanampaa, kuin seurata vesi kielellä ja viinilasi kädessä raavaan miehen paneutumista kokkailuun
Pasta on hyvä ja herkullinen arkiruoka, sillä useimmat pastat valmistuvat vaivattomasti ja nopeasti. Meillä suosikkeja on tagliatelle (ja joskus lisäksi juustoraviolit) vihreän pestokastikkeen ja fetasalaatin kanssa, avokadopasta, pastaa sienipekonikastikkeen kanssa ja uusimpana suosikkina tämä chorizopasta, jota olemme valmistaneet nyt pariin otteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.