STREET FOOD GOES TO ITALY: Pork tonnato hot dogs
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 kpl):
  • 3 dl maitoa
  • 11 g kuivahiivaa)
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 muna
  • 1/2 dl tomaattimehua tai murskaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 50 g voita sulatettuna
  • 7-8 dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl suolaa
  • 2 rkl ruokosokerisiirappia
  • 2 rkl vettä
  • 10 minuutin ajan ja jauhoja meni vain
  • 7 dl alkuperäisen ohjeen
  • 45 minuuttia ja ennen uuniin laittoa (200 astetta ja paistoaika n. 18 minuuttia) valelin ne ruokosokerisiirappi-vesiseoksella. Ripottelin pinnalle myös seesaminsiemeniä. Sämpylöiden kohotessa tein tonnikalakastikkeen.
  • 2 rkl majoneesia (oma suosikki Hellman’s)
  • 1 tl dijon sinappia
  • 3 rkl smetanaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 prk MSC-sertifioitua tonnikalaa
  • 1/2 dl parmesaani juustoa
  • 600 g filee) erittäin ohuiksi siivuiksi. Mitä ohuempia, sitä herkullisempi ja helpommin syötävä pakkaus!

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.