Nyt kun pääsiäisen herkut on syöty ja vapunkin brunssit toivottavasti, kannattaa kokeilla vaikka tätä herkullista, kevyttä tomaattikastiketta, kun se rantakausikin on pian käsillä
Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Henri Alenin Vuoden Keittokirja on teos mikä jokaisen kotikokin kannattaa hankkia. Kirja on täynnä helppoja ruokaohjeta ja se tosiaan antaa helpotusta "mitä tänään syötäisiin" ongelmaan
Minä ostin Henri Alenin ja Annukka Oksasen Vuoden keittokirjan heti sen ilmestyttyä. Minulla oli kirjan suhteen suuret odotukset, ja täytyy todeta, että odotukset suorastaan ylittyivät
Olen esimerkiksi lisännyt evässalaattiin kalkkunapaloja tuomaan ruokaisuutta. kun Henri Alén näpyttelee Twitteriin uuden ohjeen, tavara loppuu kauppojen hyllyiltä
Tämä ruoka on taas kerran lainattu Henri Alénin kirjasta Vuoden keittokirja. Itse kyllä tykkäsin tästä ja tulenpa tätä varmasti sopivan tilaisuuden tullen tekemään ihan vain omaksi ilokseni
Meidän vielä lekotellessa Dubain auringon alla koki Suomi seuraavan ruokahypensä sitten avokadopastan, nimittäin Henri Alénin Twitterissa jakaman tomaattikastikkeen
Ei tarvita kikkailuja, kun raaka-aineet ovat parhaat mahdolliset. Henri Alénin tomaattikastike. Perustomaattikastikkeen ohjeesta resepti eroaa lähinnä siltä osin, että appelsiinin kuorenpala maustaa kastiketta ja oliiviöljyä lisätään ihan tukevasti sekaan juuri ennen kastikkeen sekoittamista pastaan
Tässä tämmöinen täytekokonaisuus ja joskus toiste sitten toisenlainen makuyhdistelmä. Mikä olisikaan parempaan kuin itse tehdyt Club sandwichit tai klubi leivät suomalaisittain
Club sandwich on jokaisen hyvän hotellin baarin ruokalistalla, se vain kuuluu suurien kansainvälisten baarien ja hotellien maailmaan ja se on periaatteessa aina sama, vähän samaan malliin kuin McDonald’s, sitä tietää etukäteen mitä tilaa
J. o. s. k. a. u. n. p. i. t. ä. v. r. j. e. ,. m. l. h. y. V. D. N. E. d. ö. M. -. P. T. O. B. I. 5. 2. 0. 1. 4. g. (. 3. ). K. c. S. 7. R. L. A. ". w. '. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.