Pienemmästä kakusta riittää noin 4-6 hengelle ja normaalikokoisesta noin 10 hengelle. 200g digestive-keksejä. Paista kakkua 175 asteessa noin 40-50 minuuttia. 4-6 hengelle
Laita kaikki taikinat pursotus- tai pakastuspusseihin. Lisää joukkoon Valkosuklaa-Nougat-moussepussit. 2 ps Blå Band Valkosuklaa-Nougat mousseaineksia. 100-150 g suklaatuorejuustoa. Peitä oranssi taikina pursottamalla sen ympärille 2-3 nauhaa ruskeaa taikinaa. 2 ps Blå Band Valkosuklaa-Nougat mousseaineksia. 100-150 g suklaatuorejuustoa
Valmistele kuorrutuspaikka etukäteen vuoraamalla pelti leivinpaperilla ja asettamalla päälle kakku- tai uuniritilä, josta ylimääräinen kuorrute valuu läpi
Sekoita siivilöity jauhoseos neljännes kerrallaan muna-sokerivaahtoon. Tämäkin kakku teki ensi esiintymisensä meidän tytön 2-vuotis synttäreillä. (2-3 rkl maitoa). ssa 12-15 min
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.